Stichting Forzsa

Nazorg en Re-integratie bij verslaving 

Re-integratie

Tevens is het mogelijk bij ons een speciaal re-integratie traject te starten met als doel weer deel te nemen aan de maatschappij. Heeft u een WIA of WAO uitkering of een Wajong dan kan je inlichtingen inwinnen bij je re-integratie coach van het het UWV of de gemeente als u een bijstandsuitkering heeft of u deel mag nemen aan onze re-integratie traject.

U krijgt een Ziektewet-uitkering en kunt (tijdelijk) uw eigen werk niet doen. Meestal kunt u na een tijdje weer gewoon aan het werk. Bent u langer ziek, dan bekijkt u samen met een medewerker van UWV wat uw mogelijkheden zijn om te werken. En of u een re-integratie traject bij Forzsa mag volgen. 

Particulier re-integratie traject
Re-integratie is vanuit werkloosheid terugkeren naar het arbeidsproces. Dit is in veel gevallen mogelijk via uw gemeente of via UWV. Mocht u hier niet voor in aanmerking komen dan bieden wij u, met korting, een zelfstandig re-integratietraject aan.   

Werkzoekenden met een Wajong/WW/ZW/WBIA/WAO-uitkering kunnen met een zelf gekozen re-integratiebureau een individuele route naar passend werk uitstippelen; zonder eigen financiële bijdrage. Op basis van een plan, dat de werkzoekende opstelt in samenspraak met een bedrijf, wordt er een Individuele Re-integratie Overeenkomst gesloten tussen het UWV en het geselecteerde re-integratiebedrijf.